Legendája szerint az MU-nak nincs esélye a bajnoki címre

Paul Scholes
Makati, Philippines - Former Manchester United player Paul Scholes gestures during a press conference in Makati on June 6, 2014. Together with Andy Cole, they will play an exhibition game against local amatuer and professional football players. (Photo by Photo by Mark Cristino/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A csapat korábbi klasszisa, Paul Scholes szerint a Manchester Unitednek nincs esélye arra, hogy megnyerje a labdarúgó Premier Legue mostani kiírását.

A több mint 700 MU-meccsen szerepelt középpályás egy lapinterjúban fejtette ki véleményét volt együtteséről, melynél szerinte a címvédő Manchester Citynek és a legutóbbi Bajnokok Ligája-döntős Liverpoolnak is jobb kerete van.

- kesergett a 43 éves Scholes a Daily Mirrornak. Hozzátette, véleménye szerint az MU nem volt elég aktív az átigazolási szezonban, s a klub stratégiája nehezen érthető.

Paul Scholes szerint az MU-nak nincs esélye a bajnoki címre Forrás: NurPhoto/Mark Cristino/NurPhoto/Mark Cristino

"A United úgy tűnik, nem igazán tudja, mi is történik vele. Nem lehet kiismerni a csapatot, nem ismerjük a játékosokat, s kiszámíthatatlan, hogyan fognak játszani hétről hétre"

- mondta a 66-szoros angol válogatott futballista, aki 2013-ban vonult vissza.

A Manchester United a második helyen végzett az angol élvonal előző szezonjában, ám 19 pontos hátránnyal zárt a városi riválishoz képest. A nyáron pedig csupán három új futballista érkezett a gárdához: Lee Grant kapus, a középpályára Fred, míg a védelembe Diogo Dalot.