Vágólapra másolva!
Petr Cech, az Arsenal kapusa a hétvégi, Manchester City elleni bajnokin hozott össze majdnem egy öngólt. A londoniak végül simán, 2-0-ra kikaptak, de a gólokról nem nagyon tehetett a cseh kapus. A Bayer Leverkusen a kapus hibája után szúrt oda egyet az Arsenalnak, ugyanis nyáron épp a németektől érkezett a csapathoz Bernd Leno, de ő csak a kispadon kapott helyet.

Az Arsenal új menedzsere, Unai Emery a 36 éves Cechnek szavazott bizalmat a Premier League első meccsén. A cseh kapus majdnem a saját kapujába rúgta a labdát az első félidőben.

A nyáron a Leverkusentől igazolt kapust az Arsenal, de Bernd Leno csak a kispadon kapott helyet.

A Leverkusen a meccs után Lenóra utalva annyit írt a Twitteren, hogy esetleg tudnának valakit, majd egy videót tettek közzé arról, hogy kell a kapustól egészen az ellenfél kapujáig eljuttatni a labdát.

Cech úgy érezte, reagálnia kell, ezt írta: Az Arsenalnál fontos értékeket képviselünk, ezért ilyen nagy a klubunk, és nem csak a pályán. Fair versenyzés, professzionalizmus, sportszerűség. Ezeket neveljük a fiatal játékosokba, és szomorú, hogy más klubok nem osztják ezeket a nézeteket.

Petr Cech rendet rakott Forrás: NurPhoto/Kieran Galvin/NurPhoto/Kieran Galvin

A fentiekre már a Leverkusennél is meghúzták magukat.

Minden jó, ha jó a vége.