Vágólapra másolva!
A Liverpool kölcsönadta a német Loris Kariust a Besiktas csapatának, ez viszont annyira nem tetszik a csapat másik kapusának, a belga Simon Mignolet-nak.

A brazil Alisson érkezésével egyértelművé vált, hogy túlkínálat lett kapusokból a Liverpool csapatánál.

Jürgen Klopp, a csapat menedzsere ezt úgy oldotta meg, hogy kölcsönadta a Bajnokok Ligája döntőjében lepkéző Loris Kariust a Besiktasnak két évre, később pedig végleg a törökökhöz kerülhet majd a kapus.

Simon Mignolet maradt, ezzel pedig ő lett Alisson mögött a csapat tartalékkapusa.

Simon Mignolet maradt, de nem akart Forrás: AFP

Mignolet viszont - Kariushoz hasonlóan - védeni szeretne, ráadásul őt is vitte volna a Besiktas, de a hírek szerint őt csak végleg adta volna el a Liverpool, így végül Kariust vette kölcsön a török csapat.

"Elég bizarr az eset, hogy Karius mehetett kölcsönbe, ugyanis nekem is lett volna erre lehetőségem, de erre végül nem kerülhetett sor. Az, hogy Karius elment, az az én helyzetemen semmit sem változtat, én is védeni akarok. Az, hogy második vagy harmadik választás vagyok, nem sokat számít. A legfontosabb az, hogy mennyit lehetek a pályán. Loris eligazolása után nem mondott nekem senki semmit, meglátjuk, mit hoz majd a jövő" - mondta Mignolet a Het Laatste Nieuws-nek.