Kettős kirúgás a Serie A sereghajtójánál

Benevento Calcio v FC Internazionale - Serie A Benevento benevento v inter serie A  Tim action players Club Soccer Inter Milan Italian Serie A Italy Marco Baron Match - Sport Motion Soccer Soccer League Sport Team SPORT
Head coach of Benevento Marco Baroni gestures during the Serie A match between FC Crotone and Benevento Calcio at Stadio Comunale Ezio Scida on September 24, 2017 in Crotone, Italy. (Photo by Gabriele Maricchiolo/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Az olasz bajnokságban sereghajtó Benevento labdarúgócsapata menesztette Marco Baroni vezetőedzőt és a helyére Roberto De Zerbit nevezte ki.

A tréner elbocsátása nem meglepő, ugyanis az együttes a Serie A történetének legrosszabb szezonrajtját produkálta azzal, hogy kilenc forduló alatt egyetlen pontot sem tudott szerezni.
A kudarcszéria nem csupán a tréner állásába került, mivel szintén menesztették Salvatore Di Somma sportigazgatót.
Baroni 2016 nyarán vette át a másodosztályba feljutott Beneventót, s rögtön első szezonjában - a klub története során először - az élvonalba vezette a gárdát. A szerződése alapján a szakembernek a klub most 800 ezer eurót fizet a menesztés miatt.
Az új edző, a 38 éves Roberto De Zerbi még tapasztalatlannak számít a Serie A-ban, eddig ugyanis csupán egyszer, tavaly szeptember 6-tól november 30-ig irányított ott csapatot, mégpedig a Palermót.