Újra összeáll az Ibrahimovic, Balotelli páros?

Mario Barwuah Balotelli Vertical
Inter Milan's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic (L) and teammate forward Mario Barwuah Balotelli jubilate after scoring a goal and winning the Italian championship after the Italian Serie A football match against Parma F.C. at the Tardini Stadium in Parma on May 18, 2008. Inter Milan won 2-0. AFP PHOTO ANDREAS SOLARO / AFP PHOTO / ANDREAS SOLARO
Vágólapra másolva!
Zlatan Ibrahimovic ügynöke, Mino Riola elárulta, hogy a svéd focista még egy csapatban próbálná ki magát, ez pedig a Napoli.

A Manchester United klasszisa már számos nagycsapatban megfordult, Olaszországban is játszott a Juventusban, az Interben és a Milanban, de szívesen visszatérne a Serie A-ba, ezúttal egy negyedik együttesbe.

ő pedig olyan családban nőtt fel, amelynek habitusa hasonlít a nápolyiakéhoz. Ezt a Napoli elnöke, De Laurentiis is tudja, Zlatant ismerve pedig bármi előfordulhat" – nyilatkozta az ügynök.

Ibra egy 2012-es meccsen még a Milan játékosaként a Napoli ellen Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Szintén Raiola ügyfele Mario Balotelli, akit összehoztak a Napolival, de a menedzser szerint a Nice csatára a télen biztosan nem fog Nápolyba költözni. Még akkor sem, ha lánya, Pia Nápolyban él a focista korábbi barátnőjével, Raffaella Ficóval.

"Nagyon sok csapat érdeklődik iránta Kínából és Európából is, de még kell néhány hónap, hogy döntsünk a jövőjéről. Egyelőre jól érzi magát Nizzában, és

azon dolgozik, hogy bebizonyítsa a világnak, hogy lenyugodott, és más ember lett.

Ettől függetlenül nem zárunk ki egyetlen lehetőséget, így a Napolit sem, de legkorábban csak nyáron lehet szó a klubváltásról" – mondta Balotelli ügynöke.

2008-ban, még az Interben Forrás: AFP/Andreas Solaro

Akár a nyáron össze is állhat az Ibrahimovic, Balotelli csatárpáros, 2007 és 2009 között az Interben már játszott egy csapatban a két fenegyerek.

Bomba nők csavarták el a drámára éhező Balotelli fejét