Nincs szükségünk nácikra – elüldözték a frissen igazolt csatárt

Ukraine v Iceland - FIFA World Cup 2018 qualifying Ukraine v Iceland FIFA World Cup 2018 qualifying SPORT Andriy Yarmolenko FIFA FOOTBALL kiev kyiv MATCH quilifier soccer UEFA ukraine WORLD CUP yarmolenko
Roman Zozulya (C) of Ukraine during the World Cup 2018 qualifier soccer match Ukraine vs Iceland, at Olimpiyskiy stadium in Kiev,5 September 5, 2016. (Photo by STR/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Néhány órával a megérkezése után máris távozott Roman Zozulya, akit a Real Betis kölcsönadott volna a Rayo Vallecanónak, ott azonban csak egy edzésen vett részt.

"Sajnos a Spanyolországba való érkezésem egy félreértéssel indult – kezdte a 27 éves ukrán válogatott csatár. – A repülőtéren egy olyan pólót viseltem, amelyen

Később levetettük az erről szóló cikket, elnézést is kértek érte, és a Betis vezetőinek is elmagyaráztam, hogy miről van szó. Ők megértették, de a Rayo szurkolói még mindig nácinak néznek" – utalt arra, hogy rögtön az első (és utolsó) Vallecanónál töltött edzésén protestáltak ellene a Rayo drukkerei.

Belegázolták Zozulya önérzetébe Forrás: NurPhoto/Vladimir Sindeyeve/NurPhoto/Str

A szurkolók egy transzparenssel fejezték ki, hogy az ukrán focista nemkívánatos személy: Nincs szükségünk nácikra – írták ki.

Zozulya annyira komolyan vette a kiírást, hogy közölte, nem hajlandó pályára lépni a Rayo Vallecanóban, és néhány órával érkezése után visszatért Sevillába a Betishez.