Vágólapra másolva!
Napról napra újabb pletykák jelennek meg a Chelsea kispadjával kapcsolatban, a legfrissebbek egy újabb célpontról, illetve egy önjelölt edzőről szólnak. Guus Hiddink vajon nem ideges ezektől? 

Mióta a klub elbocsátotta José Mourinhót, és átmeneti jelleggel Guus Hiddink vette át a csapat irányítását, naponta bukkannak fel újabb és újabb jelöltek a Chelsea élére. A legfrissebb hírek szerint Roman Abramovic leginkább a Juventus edzőjét, Massimilliano Allegrit szeretné a csapata élén látni.

Allegri tavaly nyáron vette át a csapatot Antonio Contétól – akivel a hírek szerint szintén leült beszélni a Chelsea vezetősége – azóta bajnok, kupagyőztes és BL-döntős lett a Juventusszal. Allegri idén sem áll rosszul egyik fronton sem, tulajdonképpen meglepetés volt, hogy nem került oda az év edzői közé a januári FIFA-gálán.

Allegri temperamentumos fickó Forrás: La Stampa

Eközben Ronald Koeman nem csinált titkot belőle, hogy szívesen irányítaná a Chelsea-t, és egy rádióinterjúban üzent barátjának, Guus Hiddinknek, hogy szóljon pár jó szót az érdekében. A Southampton menedzsere biztos benne, hogy készen el egy hasonlóan nagy feladatra, más kérdés, hogy mit szólnak jelenlegi csapatánál az ilyen nyilatkozatokhoz.