Vágólapra másolva!
Zlatan Ibrahimovic, a PSG csatára nevetségesnek és a futball szégyenének nevezte a négymeccses eltiltását.

"Már 15 éve futballozom, de még soha nem láttam ilyen bírót, mint ebben a szaros országban. Ez az ország nem érdemli meg a PSG-t" - ez volt az a kifakadás, amely miatt Ibrahimovicot négy mérkőzésre kivonták a forgalomból.

A svéd csatár a Bordeaux elleni, 3-2-re elvesztett találkozó után nyilatkozott ingerülten, és ezzel magát is, csapatát is bajba hozta, a bajnokságból ugyanis még hét meccse van a jelenleg egy ponttal vezető párizsiaknak, és ezek közül négyet a vezérük nélkül kell lejátszaniuk.

"A mostani eltiltás csak megerősíti, amit akkor mondtam. Legalább most már az emberek is a saját szemükkel láthatják, és nem kell nekem magyarázni. Az egész ügy egy vicc, szégyent hoznak a futballra. Jobban örültem volna, ha a szezon hátralévő részére eltiltottak volna, mert akkor legalább már most elmehetnék nyaralni. Az eltiltásnak semmi alapja, amiket mondtam, azokat nem a bírónak címeztem, vele normális hangnemben beszéltem, és ezt ő is megerősítette. Ha neki szántam volna a mondandómnak, akkor elnézést kértem volna a történtekért" - nyilatkozta az eltiltás hírére reagálva Ibrahimovic.

A PSG bejelentette, hogy az idény végén nem nyilatkoznak a játékosok és a stáb tagjai a Canal Plus csatornának, amely rögzítette Ibrahimovic kifakadását a játékoskijáróban. A PSG szombat este a Bastia ellen játszik a Ligakupa döntőjében, Ibrahimovic ezen a találkozón pályára léphet, szerdán, a Barcelona elleni BL-negyeddöntőn azonban csak a lelátóról figyelheti a társakat, mivel a Chelsea elleni kiállítása miatt eltiltották.