Eltiltották a bírót kritizáló Vidi-edzőt

Bernard Casoni, a Videoton FC vezetőedzője csapatának a fehérorosz BATE Boriszov ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőinek harmadik fordulójában játszott visszavágó mérkőzésén Boriszovban 2015. augusztus 5-én.
Boriszov, 2015. augusztus 5. Bernard Casoni, a Videoton FC vezetőedzője csapatának a fehérorosz BATE Boriszov ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőinek harmadik fordulójában játszott visszavágó mérkőzésén Boriszovban 2015. augusztus 5-én. (MTI/EPA/Taccjana Zenkovics)
Vágólapra másolva!
Kedden ismét ülésezett a Magyar Labdarúgszövetség fegyelmi bizottsága, amely eltiltotta Bernard Casonit, a Videoton vezetőedzőjét, de az Újpest, a Debrecen és a Diósgyőr is fizethet. 

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) augusztus 18-ai ülésén az alábbi határozatokat hozta:

"Casoni Bernard René Michel vezetőedző (Videoton FC), mert a játékvezető ítéletét sportszerűtlen módon kritizálta, a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott" - írja az Mlsz.hu.

A Debrecen fizetheti a legtöbbet

A FEB az Újpest FC–Budapest Honvéd-mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt rendezői hiányosság, szurkolói részéről pirotechnikai eszköz bevitele és használata, valamint szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartása (az ellenfél sportszervezet szidalmazása) miatt 100 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Bernard Casoni nehezen viselte az újabb vereséget Forrás: MTI/EPA/Taccjana Zenkovics


A FEB a DVTK–DVSC-mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartása miatt 100.000 Ft, a DVSC-t szurkolóinak másokat megbotránkoztató és más országot becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető magatartása miatt 500 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A teljes közlemény itt olvasható.