Óriási hibát követett el Dzsudzsák csapattársa

Igor Gyenyiszov, foci
MONTENEGRO, Podgorica : Russia's Igor Denisov (R) challenges Montenegro's Nikola Vukcevic during the Euro 2016 group G qualifying football match between Montenegro and Russia at the City stadium in Podgorica on March 27, 2015. The match was abandoned with the score at 0-0 after trouble forced the referee to stop play on two separate occasions. AFP PHOTO / SAVO PRELEVIC
Vágólapra másolva!
Átadólistára került Igor Gyenyiszov, a Dinamo Moszkva 45-szörös orosz válogatott labdarúgója, aki az orosz sajtó szerint kritizálta edzője, Sztanyiszlav Csercseszov egyik döntését.

Nem készülhet a továbbiakban a Dinamo Moszkva labdarúgócsapatával Igor Gyenyiszov, az orosz együttes 45-szörös válogatott középpályása, mert - ahogy a klub közleményben fogalmazott - zavarja Sztanyiszlav Csercseszov edző munkáját.

A játékost nemcsak felfüggesztette, de átadólistára is tette a klub. Az orosz sajtó szerint Dzsudzsák Balázs csapattársának az volt a bűne, hogy összeveszett Csercseszovval, mert az edző a szombati, Lokomotiv elleni városi rangadón a kezdőcsapatba állította Boris Rotenberget.

Igor Gyenyiszov (j.) pórul járt Forrás: AFP/Savo Prelevic

A finn-orosz kettős állampolgársággal bíró játékos a szezonban mindössze harmadszor játszott, összesen 127 perc lehetőséget kapott. Viszont sokkal nyomósabb érv a szerepeltetése mellett, hogy ő a milliárdos klubelnök és tulajdonos, Boris Rotenberg fia.

Gyenyiszov nem először került összetűzésbe pályafutása során: miután 2008-ban kimaradt az Eb-keretből, megsértődött, és bár Guus Hiddink utólag meghívta a sok sérült miatt, nem kívánt részt venni az Európa-bajnokságon.

2012-ben pedig azért száműzték a tartalékokhoz, mert Zenit-játékosként felszólalt amiatt, hogy Hulk és Axel Witsel jóval több pénzt keres, mint a társak.