Dzsudzsák dafke szétlőtte a CSZKA kapuját

Dzsudzsák Balázs
Dynamo Moscow's Balazs Dzsudzsak (L) fights for the ball with Anderlecht's Anthony Vanden Borre on February 19, 2015 during a UEFA Europa League football match between RSC Anderlecht and FC Dynamo Moscow at the Constant Vanden Stock Stadium in Brussels. AFP PHOTO / JOHN THYS
Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázs óriási bombagóllal üzent az őt kritizáló orosz oldalnak. A magyar játékos győztes góljának annyi hozadéka feltétlenül volt, hogy a Dinamo elnöke jövő héten leülne tárgyalni a hosszabbításról.

Dzsudzsák Balázs brutálisan nagy gólt vágott a CSZKA Moszkva elleni bajnokin, mint később kiderült, a 25 méteres bomba győzelmet ért a Dinamónak a (z egyik) moszkvai derbin. A magyar válogatott támadó a győzelem mellett annak is örült, hogy üzenhetett a vele szemben éles kritikát megfogalmazó orosz oldal szerkesztőinek.

„Nem szokásom a bírálatokra reagálni, de a minap egy orosz portál olyat írt rólam, ami bántott. Ha valamivel nem vádolhatnak, az az, hogy láthatatlan, illetve motiválatlan vagyok. Ha azt vetik a szememre, hogy nem játszom jól, talán még el is fogadom – bár a hat gólom és nyolc gólpasszom ennek ellentmond –, de azt kikérem magamnak, hogy a hozzáállásomat kérdőjelezzék meg – nyilatkozta Dzsudzsák a Nemzeti Sportnak.

Egy derbit mindig jó eldönteni Forrás: AFP/John Thys

A soccer.ru-t egyébként nem hatotta meg nagyon Dzsudzsák gólja, a meccs összefoglalójában megemlítik, hogy a gólja szép volt, de gyakran eltűnt a mezőnyben. A magyar válogatott csapatkapitányával kapcsolatos hír, hogy hamarosan tárgyalóasztalhoz ül a Dinamo vezetőivel, akik meg szeretnék tartani.