Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Torres még a nevelőklubjának sem kell

504225387
AC Milan's Spanish forward Fernando Torres (L) fights for the ball with Empoli's midfielder Mirko Valdifiori during the Italian Serie A football match Empoli vs AC Milan on September 23, 2014 at the Stadio Carlo Castellani in Empoli. AFP PHOTO / ANDREAS SOLARO
Vágólapra másolva!
A Milan szeretné megszerezni az Atlético Madrid olasz válogatott jobbszélsőjét, Alessio Cercit, akiért cserébe a 110-szeres spanyol válogatott Fernando Torrest is odaadná. Csakhogy Torres nevelőegyesületét nem érdekli a csere.

Fernando Torres az Atlético Madridban és a Liverpoolban is szép éveket töltött, előbbiben hat év alatt 82, utóbbiban négy év alatt 65 gólt szerzett, ám amióta a Chelsea játékosa, semmi nem jön össze neki. Londonban három év alatt mindössze 20 gólig jutott, és az AC Milanban sem találja a góllövő cipőjét, eddig mindössze egy gólt lőtt Olaszországban.

A Milan ügyvezető igazgatója, Adriano Galliani szerint Torres nem lett rosszabb játékos, csak balszerencséje van, a Sky Italia mégis arról tudósít, hogy a csatár távozhat a San Siróból.

AC Milan's Spanish forward Fernando Torres (L) fights for the ball with Empoli's midfielder Mirko Valdifiori during the Italian Serie A football match Empoli vs AC Milan on September 23, 2014 at the Stadio Carlo Castellani in Empoli. AFP PHOTO / ANDREAS SOLARO Forrás: AFP/Andreas Solaro

A piros-feketék ugyanis kinézték az Atlético Madrid jobbszélsőjét, a 27 éves Alessio Cercit, akiért odaadnák a Chelsea-től kölcsön megkapott Torrest is. A spanyol csatárt Madridban imádták a drukkerek, a klubvezetők viszont azt gondolhatják, hogy a múltból nem lehet megélni, a Torres-Cerci cserelehetőség ugyanis abszolút hidegen hagyja őket. Torres így marad Milánóban, és kénytelen lesz a Serie A-ban bizonyítani.

Mindent egy helyen az Eb-ről