Guardiolát a ManCity csábítja

- PORTRAIT PRESS CONFERENCE Bayern Munich's Spanish headcoach Pep Guardiola attends a press conference on the eve of the UEFA Champions League Group E second-leg football match FC Bayern Munich vs AS Roma in Munich, southern Germany, on November 4, 2014.
Bayern Munich's Spanish headcoach Pep Guardiola attends a press conference on the eve of the UEFA Champions League Group E second-leg football match FC Bayern Munich vs AS Roma in Munich, southern Germany, on November 4, 2014. AFP PHOTO/CHRISTOF STACHE
Vágólapra másolva!
Elcsábítaná Münchenből Pep Guardiolát a Manchester City - állítják angol lapok. A csapat Manuel Pellegrini edzővel a kiesés peremén áll a BL-ben.

A Manchester City már másfél éve is megpróbálta megszerezni Pep Guardiolát, ám a Barcelona aranykorszakának sikerkovácsa akkor a Bayern Münchent választotta.

A City közben ugyan nyert egy bajnokságot, de a Bajnokok Ligájában nem javult a helyzete, ezúttal is alulteljesít, akár csak az előző években. Négy forduló után két ponttal sereghajtó a csoportjában, szerdán otthon kapott ki a CSZKA Moszkvától, miközben két játékosát is kiállították.

Ha Pellegrini nem tud urrá lenni a válságon, nyáron ismét megpróbál lecsapni Guardiolára a City - írja a Mirror. Az angol klubnál dolgozik Txiki Begiristain és Ferran Soriano, mindketten Guardiola munkatársai voltak a Barcánál, ahol 2009-ben és 2011-ben is BL-t nyert a katalán edző.

"Txiki és Ferran állandó kapcsolatban van Peppel - írja a lap egy belső forrásra hivatkozva. - Hisznek abban, hogy egy nap Pep aláír a Cityhez. Jelenleg élő szerződése van a Bayernnel, de várjuk meg, mi történik a nyáron!"