Vágólapra másolva!
Miriuta Vasile azt szeretné, ha az Eb-selejtezőcsoportból a magyar és a román válogatott jutna tovább, de a bukaresti Eb-selejtezőn nekünk szurkol majd,

Miriuta azt mondta, Romániában sokan árulónak tartják amiatt, mert korábban úgy nyilatkozott, ha a magyar szövetségi kapitány felhívná a bukaresti Eb-selejtező előtt, szívesen adna neki tanácsokat.

"Akik nem ismerik az érzéseimet, jobb, ha csendben maradnak. Huszonkét éve költöztem Magyarországra, rengeteget köszönhetek az országnak, játszottam a magyar válogatottban, magyar állampolgár is vagyok, a családom ma is ott él. Ezek után engedtessék meg nekem, hogy a magyar válogatottnak szurkoljak. Mindamellett arra vágyom, hogy a csoportból Magyarország és Románia jusson tovább" - nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Miriuta, aki tisztában van a magyar viszonyokkal, tudja, hogy Pintér Attila alatt inog a kispad, de ő nem változtatna a románok elleni Eb-selejtező előtt. Az október 11-i meccset a helyszínen fogja megtekinteni, és szívből szorít majd a magyaroknak.

A korábbi irányító középpályás jelenleg a kolozsvári CFR edzőjeként dolgozik, csapata hét forduló után két ponttal van lemaradva az éllovas Steaua mögött.