Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Falcao kibökte, hogy a Realba tart

Radamel Falcao a Porto, az Atlético és a Monaco után mehet a Realba
FC Porto´s forward Radamel Falcao from Colombia celebrates after scoring his fourth goal against Villarreal during their UEFA Europa League semi-finals first leg football match at the Dragao Stadium in Porto, on April 28, 2011. AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA
Vágólapra másolva!
Radamel Falcao egy Twitter-bejegyzésben azt írta, vége a találgatásoknak, a Real Madridban folytatja a pályafutását.  A játékos néhány perccel a poszt után törölte a bejegyzést, de akit 6,5 millióan követnek, az hiába töröl gyorsan bármit. 

A kolumbiai sztárcsatár azt írta, „Valóra vált az álmom”, a bejegyzés végére pedig a #HalaMadrid hashtaget tette, de a poszt csak néhány percig volt éles, Falcao gyorsan lekapta. A jelek szerint elkésett vele, 6,5 millió követője közül jó néhány azonnal screenshotot készített a bejegyzésről.

A közép-európai idő szerint 6 óra 6 perckor kiposztolt bejegyzés 10 perccel később már nem volt elérhető.

A Monaco szombat délután a Lille-t fogadta, és bár Falcao eredetileg benne volt a meccskeretben, és mindenki a kezdőbe várta, hiszen múlt héten már pályára lépett a Nantes ellen. Leonardo Jardim vezetőedző azonban végül nem nevezte a játékost, aki a kispadon sem ült a Lille ellen 1-1-re végző Monacóban.

Falcao igazi világjáró Forrás: AFP/Miguel Riopa

Az átigazolási időszakból már csak alig két nap van hátra, kivéve ha Falcao Angliába szerződik, mert ott csak szeptember második ér véget az átigazolási időszak.

Mindent egy helyen az Eb-ről