Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Szalai: Válogatott? Nincs miről beszélni

magyar labdarúgó válogatott edzés
Telki, 2014. január 7. Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya (k) és Koltai Tamás, a Győri ETO FC játékosa (b) a telki edzőközpontban, ahol a szövetségi kapitány edzést tartott a Magyarországon játszó játékosoknak a kétnapos összetartás második napján 2014. január 7-én. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Hajnal Tamás szerint érthető, hogy Pintér Attila nem számít most rá, Szalai Ádám pedig azt gondolja, nincs miről beszélnie - írja a Nemzeti Sport.

Pintér Attila szövetségi kapitány finnek ellen készülő 35 fős keretében nem kapott helyet többek között Gera Zoltán, Hajnal Tamás és Szalai Ádám sem, utóbi két játékos a sportnapilapnak nyilatkozott a döntésről. Kiderült, hogy egyikük sem lepődött meg, Hajnal azért, mert klubjában nem is játszik.

"Szakmai szempontból nem egyezik meg a véleményem az edzőével, ezt el is mondtam neki, ezért az elmúlt három játéknap kimaradtam a keretből" - kezdte a német másodosztályú Ingolstadt magyar légiósa, aki kezdeményezte is a szerződése felbontását, de hiába voltak érdeklődők, a klubvezetők nem járultak hozzá ahhoz, hogy a magyar válogatott középpályás elhagyja az együttest.

Pintér kihagyta a magyar "sztárokat" Forrás: MTI/Illyés Tibor

"Hogy ezúttal nem kerültem be Pintér Attila keretébe, teljességgel érthető, hiszen nem vagyok játékban. Harminckét évesen azonban érzek még erőt és motivációt magamban, nem mondtam le végleg a válogatottságról" - tette hozzá Hajnal.

Szalai Ádám ezúttal nem egy húszperces monológggal készült, röviden csak ennyit mondott: "Nem ért váratlanul a döntése." Arra a kérdése, hogy leszá-e még válogatott, így felelt: "Meghívó híján nincs miről beszélni." Az Eb-selejtezős esélyekről azt mondta, hogy veszélyesnek tartja a csoportot, és ő továbbra sem kergetne hiú ábrándokat.

Mindent egy helyen az Eb-ről