Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Hugo Almeida, a Besiktas csatára nem tudta elviselni, hogy csapattársát a Kasimpasa berohanó szurkolója akadályozta meg a gólhelyzetben.

Extrém jelenetekben nem volt hiány a török bajnokságban játszott Kasimpasa-Besiktas mérkőzésen, Ryan Donk magánakciójáról már beszámoltunk, a hazaiak védője a pályára bekerült labdával akadályozta meg a Besiktas gólhelyzetét.

Nem ez volt azonban az egyetlen kirívó eset a meccsen, a 80. percben a Besiktas támadótt, amikor egy berohanó drukker hátulról fellökte Manuel Fernandest, aki éppen kapta volna a labdát a 16-oson belül.

A Besiktas ekkor 2-1-es vesztésre állt, és a vendégek közül Hugo Almeida agya elborult a szurkoló sportszerűtlensége láttán, és nem elégedett meg azzal, hogy a berohanót a Kasimpasa-játékosok földre vitték, hanem élt az önbíráskodás eszközével, és megtaposta a drukkert.


Csapattársa, a brazil Ramon is belerúgott a szurkolóba, ami szintén nagy butaság volt, mivel a bíró végül őt is, Almeidát is kiállította, kilenc emberrel pedig már nem tudott fordítani a Besiktas.

Mindent egy helyen az Eb-ről