Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Kleinheisler László ellen több komoly szabálytalanságot is elkövettek a Videoton-Kecskemét (1-0) bajnokin, mint kiderült, a székesfehérvári támadó enyhe agyrázkódást szenvedett.

"Nagyon nehéz mérkőzést játszottunk a Kecskemét ellen. A lila-fehérek öt védővel futballoztak, és egyetlen céljuk volt, mégpedig az, hogy a mi játékunkat szétrombolják" - nyilatkozta a Vidi.hu-nak Kleinheisler László.

"Ilyen csapat ellen nagyon nehéz játszani. A Miszter (José Gomes Videoton-edző - a szerk.) azt kérte tőlem, hogy bátran vállalkozzak lövésekre távolról, hiszen edzéseken rendszeresen nagy gólokat rúgok 23-25 méterről. Volt is néhány kísérletem, egy alkalommal elég közel jártam a gólhoz, de Antal nagy bravúrral védte a lövésemet. Szerencsére, ha nehezen is, de a végén sikerült megnyernünk a meccset, és emiatt nagyon boldogok vagyunk" - folytatta a játékos, hozzátéve, hogy többször is szabálytalankodtak ellene a 90 perc során.

Forrás: vidi.hu

"A lefújás után nem sokkal elkezdtem szédülni, ezért egyből a fehérvári kórházba küldtek, ahol enyhe agyrázkódást állapítottak meg. Vasárnapő délelőtt már jobban éreztem magam" - fogalmazott Kleinheisler, aki a napot végül pihenéssel töltötte.

"A mérkőzés során volt egy ütközése, amikor az ellenfél teste találkozott Scholes fejével" - mondta Kovács Tibor csapatorvos a vörös hajú játékosról, aki Orbán Viktor miniszterelnök kedvenc magyar focistája. "Szerencsére Laci kitűnő fizikumban van, ezért nem volt gond számára végigjátszani a mérkőzést, azonban a meccs után szédülésre panaszkodott, ezért még este kivizsgálták a fehérvári kórházban, ahol enyhe agyrázkódást diagnosztizáltak. Több kisebb-nagyobb zúzódást is szerzett a találkozón."

Mindent egy helyen az Eb-ről