Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Antonio Conte, a Juventus edzője egy hónapra jegeli majd az elégedetlenkedő focistáit. Andrea Pirlo duzzogása után jutott erre az elhatározásra.

Pirlo vasárnap, a Hellas Verona elleni bajnokin rá sem nézett a kispadra, miután lecserélték, egyből beviharzott az öltözőbe. "Pirlo még semmiképp nem kap büntetést, mert a klubnak nem volt erre vonatkozó szabályzata" - jelentette ki Conte. "Mostantól viszont él a szabály, és minden egyes játékosra vonatkozik."

Ezen túl minden lecserélt játékosnak végig kell néznie a meccset a kispadról a csapattársaival, hacsak nem szorul azonnali orvosi ellátásra.

A rendelkezést megszegőknek büntetést kell fizetniük, és akár egy hónapig is a kispadon hagyhatja őket Conte, aki úgy érzi, "nagyon könnyű ezt megérteni."

A 44 éves edző ugyanakkor ki is állt a csapata mellett, mikor az újságírók a nyáron érkezett Carlos Tévezről kérdezték, aki már négy gólt lőtt az idei tétmeccseken.

"Két éve veretlenül nyertünk bajnokságot, tavaly pedig megvédtük a címünket, pedig egyszer sem szerepelt Tévez a csapatban" - jegyezte meg Conte, nem elvitatva az argentin érdemeit.

Mindent egy helyen az Eb-ről