Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germainhez öt hónapra aláíró David Beckham úgy érzi, sokat tehet a pályán a csapatért, és nem csak egy marketingeszköz. A korábbi ManUnited-játékost lenyűgözte Ibrahimovic professzionalizmusa.

"Ha hozzájárulhatok, hogy a klub sok mezt adjon el, az nem probléma. Klassz látni, hogy sokan viselik a mezeimet" - nyilatkozta a 37 éves szélső a L'Equipe-nek.

"Az előző klubjaimnál is ugyanezt hallgattam, hogy el tudok adni mezeket. A ManUnitednél, a Real Madridnál, az AC Milannál és az LA Galaxynál is ez volt a helyzet. Nagyon büszke vagyok erre, de biztosíthatok mindenkit: egy kicsit még mindig tudok focizni."

Az angol klasszis követendő példának nevezte Zlatan Ibrahimovicot: "Csak három hete vagyok itt, de annyira profi játékost, mint Ibra csak keveset láttam az egész pályafutásom során."

"Jelenleg a PSG egy hihetetlenül jó keveréke a fiataloknak, és a jó nevű, drága játékosoknak. Egy nagy klubnál nehéz elérni, hogy mindenki egyformán sikeréhes legyen. Ibra kiváló példa: a focin gondolkodik, a focinak él, továbbra is keményen dolgozik és mindig nyerni akar. Ha veszít, leereszkedik az arca, lenyűgöző."

Ibrahimovic eddig 22 francia bajnokin 22 gólt lőtt, Beckham mindössze egyszer lépett pályára, csereként.