Vágólapra másolva!
Szemműtét vár Mario Balotellire, a Manchester City csatárára, mert nem képes tovább kontaktlencsével focizni. A csapat Agüerót is nélkülözi, pedig nagyon kemény hónapok várnak rá, mert a PL mellett a BL halálcsoportjában is helyt kell állnia.

Roberto Mancini edző nem számíthat a 22 éves Balotellire a Queens Park Rangers elleni szombati meccsen. "Mario még nem képes játszani, a szeme nem tolerálja a kontaktlencsét. Most jól van, de a probléma bármikor visszatérhet" - mondta Mancini, aki egy másik támadóját, Sergio Agüerót is nélkülözi ezekben a hetekben.

Az argentin egy térdsérülésből lábadozik, pedig fontos lenne a jelenléte, Mancini ugyanis elárulta: szó szerint a csatár mentette meg az állását az előző szezon végén a QPR-nek lőtt góljával. A találatnak köszönhetően a City 44 év után bajnok lett. "Anélkül a gól nélkül valószínűleg most más edző nyilatkozna itt" - közölte az olasz tréner a Telegraphban. "Ugyanakkor nem az utolsó másodpercben nyertük meg a bajnokságot, hanem az egész szezonban."

Mancini az angol lapnak a Bajnokok Ligájáról is beszélt, ahol a csapata a Real Madriddal, az Ajaxszal és a Dortmunddal került egy csoportba. "Ez nem Mourinho-Mancini csata lesz, hanem Real Madrid-Manchester City. Decemberig nagyon kemény hónapjaink lesznek, az összes játékosunknak készen kell állnia minden harmadik napon csatázni."