Vágólapra másolva!
Tomislav Sivic meghökkentő tárgyaláson van túl az újpesti labdarúgócsapat vezetőivel - írja a Nemzeti Sport.

Marc Leliévre csak ideiglenesen vette át a csapat irányítását, Roderick Duchatelet belga tulajdonos gőzerővel keresi az új edzőt. Többek között Sivic neve is felmerült, a szerb szakember a sportnapilapnak elmondta, hogy már egyeztetett is az újpesti vezetőkkel, sőt, nem akármilyen tárgyaláson van túl. "Valóban beszélgettük korábban, de nem jutottunk semmire, konkrétumot nem tudok mondani, de szerintem nem én leszek az edző" - nyilatkozta Sivic.

A Nemzeti Sport szerint az egyeztetéseken részt vett Marc Leliévre is, aki a belga tulajdonos előtt zajló beszélgetésen olyan szakmai jellegű kérdésekkel próbálta megfogni a rutintalannak semmiképpen sem nevezhető új jelöltet, mint hogy hány méter hosszú egy futballpálya, vagy hogy mennyi is valójában az alapvonal és a tizenhatos közötti távolság. Tomislav Sivic állítólag kis híján kiesett a székéből, majd megköszönve az érdeklődést, felállt, és kisétált a teremből.

A vezetőség tárgyalt már a legutóbb az ETO-nál dolgozó Csertői Auréllal, sokan a Belgiumban élő Fazekas László nevét emlegetik.