Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Urbán Flórián vezetőedző a Vasas hivatalos honlapján kért bocsánatot az újpesti kölcsönjátékosokra vonatkozó szombati nyilatkozatáért.

A szakember a szombati Fradi elleni 1-0-s idegenbeli vereség után azt nyilatkozta, érdekes számára, hogy a tavasszal megítélt büntetőkből hármat az újpesti különítmény tagjai hoztak össze csapatában. Az Újpest hétfőn közleményben követelte, hogy az elhangzottak miatt a Vasas kérjen bocsánatot, vagy kötelezze erre Urbánt.

"Először is sajnálatomat szeretném kifejezni, hogy az általam mondottakat az újpesti klub vezetői magukra vették" - fogalmazott a Vasas honlapján Urbán.

"Még véletlenül sem akartam megbántani a lila-fehéreket, hiszen köztudott, hogy ezer szállal kötődök a Megyeri úthoz. Egyszerűen arra próbáltam célozni, hogy a kölcsönbe érkezett labdarúgóink nem kellő alázattal viseltetnek a Vasas iránt, és nem megfelelő koncentrációval játszanak a mérkőzéseken."

A tréner úgy látja, a meccseken tapasztalt a sorozatos hibák a nem megfelelő hozzáállás miatt születhettek.

Urbán zárásként elnézést kért az újpesti klub vezetőitől és mindazoktól, akik mondatait félreértették, továbbá hangsúlyozta, hogy véleményét hátsó szándék nélkül fogalmazta meg.

Mindent egy helyen az Eb-ről

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez