Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Az Újpest közleményben reagált Urbán Flórián vádjaira, aki a Vasas újpesti kötődésű játékosait hibáztatta az ellenük befújt büntetők miatt. Az újpesti klub felszólította az angyalföldieket, hogy kérjenek bocsánatot.

"Az Újpest FC kikéri magának, hogy a Vasas-Híd vezetőedzője az Újpest FC játékosaival kapcsolatban a nyilatkozatokban megjelent módon minden valóságalapot nélkülöző célzásokat tegyen" - áll a lilák honlapján megjelent közleményben.

Urbán Flórián a Vasas szombati Fradi elleni 1-0-s idegenbeli veresége után azt nyilatkozta, érdekes számára, hogy a tavasszal megítélt büntetőkből hármat az újpesti különítmény tagjai hoztak össze.

Az újpesti álláspont szerint a nyilatkozat sportszakemberhez nem méltó, továbbá "felvetheti a nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás bűncselekményének a gyanúját is".

A közlemény zárásaként az újpestiek felszólítják a Vasast, hogy "Urbán Flórián nyilatkozataihoz hasonló terjedelemben és módon" kérjen elnézést az Újpest FC-től, vagy erre kötelezze munkavállalóját.

Mindent egy helyen az Eb-ről