Vágólapra másolva!
Roberto Di Matteo, a Chelsea edzője szerint lelki gondjai vannak Fernando Torresnek, aki hosszú idő óta gyenge formában futballozik.

A világ- és Európa-bajnok Torres botrányosan rossz formában van, mióta Liverpoolból 50 millió fontért Londonba igazolt, a Chelsea-ben tavaly január óta harminchat bajnokin lépett pályára, és ezeken összesen három gólt sikerült összehoznia.

A spanyol csatár 24 pályán töltött óra óta nem szerzett gólt, és a hétvégi, Stoke elleni meccsen hiába szerepelt a keretben, nem kapott lehetőséget. Roberto Di Matteo, a Chelsea-t André Villas-Boas menesztése után irányító edző Torres pocsék mutatói ellenére továbbra is optimista.

"Torresnek pszichikai gondjai vannak, amelyet csak ő tud megoldani. Ha bármiben segítségére lehetek, akkor szívesen a rendelkezésére állok, de az egyértelmű, hogy neki kell változtatnia a helyzeten. Nem szabad azon rágódnia, mennyibe került a klubnak, csak a játékkal kell foglalkoznia, és nem kell azon görcsölnie, hogy mindenáron gólt kell lőnie, vagy gólpasszt adnia. Fernando egy nagyszerű csatár, és biztos vagyok benne, hogy nem felejtett el gólt lőni" - nyilatkozta a Chelsea-vel egyelőre két meccsen két győzelmet elérő Di Matteo.

A beugró olasz edző szerint Torresnek vissza kell szereznie az önbizalmát, és ha ez megvan, akkor ugyanúgy ontani fogja a gólokat, mint korábban.