Vágólapra másolva!
A Chelsea korábbi edzője, Carlo Ancelotti megvédte utódját, az utóbbi időben a kritikák kereszttűzébe került André Villas-Boast, aki szerinte nem tud csodát tenni.

Pocsék sorozatban van a Chelsea, amely legutóbbi kilenc tétmeccséből ötöt elbukott, kedden például azt az esélyét vesztette el, hogy a Ligakupát megnyerje, miután hazai pályán kapott ki 2-0-ra a Liverpooltól.

Az előző szezonban a Portóval a portugál bajnokságot és kupát, valamint az Európa Ligát is megnyerő edző sorsa a következő három meccsen dőlhet el, de nem lesz könnyű dolga, mert a BL-ben a Valencia elleni találkozó a továbbjutásról dönt, a Premier League-ben pedig a Newcastle és a Manchester City ellen is rangadó vár a Kékekre.

Carlo Ancelotti, a Chelsea előző edzője megvédte Villas-Boast, aki szerinte nem csodatevő, és nem a portugált kéne hibáztatni, hanem a játékosokat, akiket megörökölt.

"Ez egy elöregedett csapat, gyakorlatilag megegyezik azzal, amelyet én elhagytam, egyedül Juan Mata és Raúl Meireles érkezett azóta. Nem Villas-Boassal van a gond, hanem a csapattal, amellyel dolgozik. André fiatal és rutintalan, viszont tehetséges, és úgy érzem, Roman Abramovicsnak adnia kell még neki időt, hogy megoldja a mostani helyzetet" - védte meg utódját az olasz edző, aki a Chelsea-nél összesen három trófeát (bajnokság, FA-kupa, Szuperkupa) gyűjtött be.