Vágólapra másolva!
Roberto Mancini felajánlotta Carlos Téveznek, hogy ha bocsánatot kér tőle, valamint a Manchester City csapatától és elnökétől is, újra lehetőséget kap a Premier League éllovasánál.

A Daily Mail internetes kiadása szerint az argentin játékos és a City olasz edzője személyes megbeszélést tartott Mancini házában. A menedzser elmondta Téveznek, hogy visszatérhet a csapatba, de csakis az ő általa szabott feltételek szerint.

"Minden Carlostól függ, ha bocsánatot kér a csapattól és tőlem, akkor minden visszatérhete régi kerékvágásba" - fogalmazott Mancini, aki a lap szerint feltételként szabta meg, hogy Téveznek a klub elnökétől, Haldun al Mubaraktól is bocsánatot kell kérnie.

Mancini cáfolta, hogy Tévezt felajánlották a Napolinak Lavezziért cserébe, és úgy fogalmazott, "nem szeretné fentartani a jelenlegi állapotot, és ő lenne az első, aki megbocsátana Téveznek".

Az argentin támadót négy heti fizetésmegvonásra ítélték amiatt, hogy a Bayern München elleni BL-meccsen Mancini kérésére nem volt hajlandó csereként beállni, emellett két hétre el is tiltották, amit már letöltött.

Az olasz szakember a Bayern elleni meccs után úgy fogalmazott, hogy Tévez pályafutása a csapatnál véget ért.

Tévez korábban cáfolta, hogy megtagadta becserélését, és nemrég közölte, pert fontolgat az olasz vezetőedző ellen rágalmazás miatt. A játékos szerződése még csaknem három évig él az angol klubnál.