Vágólapra másolva!
A Chelsea négymillió fontos kompenzációt is hajlandó lenne fizetni a Török Labdarúgó Szövetségnek, hogy a szövetségi kapitányként dolgozó Guus Hiddink a Chelsea kispadjára is leülhessen, írja a Daily Mail című angol lap internetes kiadása.

Hiddink számára ismerős terep lenne a Stamford Bridge, hiszen 2009 februárjában ő volt a beugró, amikor Roman Abramovics menesztette Luiz Felipe Scolarit.

Hiddink két évvel ezelőtti chelsea-s időszaka egészen prímára sikerült, irányításával a csapat harmadik lett a bajnokságban, megnyerte az FA-kupát, és a Bajnokok Ligájában körül-belül fél perc választotta el a döntőtől a Barcelona ellen, végül Andrés Iniesta gólja a katalánokat juttatta tovább a több bírói tévedéssel sújtott londoniak ellen.

Hiddink akkor is párhuzamosan dolgozott klubcsapatnál és válogatottnál is, mert 2009-ben még az orosz válogatott kispadján ült, azóta ezt a törökre cserélte, és a török szövetségben nem is repesnek az örömtől, hogy a Chelsea lecsapna a szövetségi kapitányukra. Igaz, Hiddink nem feltétlenül mondana le törökországi munkájáról, a Daily Mail úgy tudja, a Chelsea négymillió fontos kompenzációt fizetne a török szövetségnek azért, hogy elengedjék a holland edzőt.