Vágólapra másolva!
Miközben a Manchester City és az Internazionale egymás ellen játszott az Egyesült Államokban egy felkészülési mérkőzésen, a hírek szerint folyamatosan zajlanak a tárgyalások a két klub között Mario Balotelli átigazolásáról. A manchesteriek állítólag Robinhót is szeretnék bevonni a transzferbe.

A milánóiak ghánai származású támadóját a City olasz trénere, Roberto Mancini szeretné megszerezni, ám az Inter nem adja olcsón. Az angolok állítólag 26 millió eurót ajánlottak Balotelliért, az olaszok viszont még ennél is többet szeretnének kapni, és a tárgyalások ezen a ponton megrekedtek.

A manchesteriek viszont rájöttek arra, hogy két legyet üthetnek egy csapásra, ha az ügyletbe belevonnák brazil támadójukat, Robinhót is, aki tavasszal kölcsönben a Santosban futballozott. Robinhónak a napokban kell visszatérnie Manchesterbe, azonban többször is elmondta, hogy nem szívesen játszana az angol klubnál.

Eladni őt ugyanakkor nem egyszerű, hiszen rendkívül drágán vették, és a fizetési igénye sem alacsony. Így aztán a manchesteriek már abba is belemennének, ha az Inter őt is beleszámítaná Balotelli vételárába, és azzal érvelnek, hogy a milánóiak így azonnal meg is szerezhetnék Balotelli helyettesét. Robinho ráadásul rendelkezik spanyol útlevéllel, vagyis nem számítana EU-n kívülinek sem.

További átigazolási hírek:
Az AS Roma francia középpályása, Ricardo Faty próbajátékon a Blackburn Roversnél szerepel. A Genoa érdeklődik a Gamba Oszaka középpályása, Endo Jaszuhito iránt. A Sunderland középpályása, Kieron Richardson három évvel meghosszabbította szerződését. A Juventus francia jobbhátvédjét, Jonathan Zebinát a Paris Saint-Germain szeretné megszerezni.

www.global-soccer.eu