Vágólapra másolva!
A világbajnok spanyol válogatott csatára szerint, ha a Liverpool nem ér el eredményeket, jövőre már biztos nem tudja megtartani Fernando Torrest.

A dél-afrikai világbajnokságon öt gólt szerző csatár nem érti, hogy csapattársa, Fernando Torres, miért maradt Liverpoolban.

"Meg vagyok lepve, hogy Fernando maradt Liverpoolban" - mondta Villa a Daily Star Sunday című lapnak. "A vébén sokat beszélgettünk, és akkor biztos voltam benne, hogy aláír a Chelsea-hez. Azt hiszem, ez csakis azért nem lett így, mert a Chelsea nem ajánlott annyit, amennyit a Liverpool szeretett volna kapni. Ha így lett volna, akkor biztos, hogy Fernando most már Londonban lenne.

Véleménye szerint, ha a Liverpool a következő szezonban sem lesz harcban a legfontosabb címekért, akkor jövőre semmilyen eszközzel nem lesz képes megtartani legnagyobb sztárjait, köztük a spanyol csatárt, akit nem csak Carlo Ancelotti látna szívesen a csapatában, hanem a Manchester City menedzsere, Roberto Mancini is.

David Villa a világbajnokság előtt 40 millió euróért hagyta el a korábbi önmagához képest csak vergődő Valenciát, és írt alá a Barcelonához.