Vágólapra másolva!
Andrij Sevcsenko, a Chelsea csatára visszatér nevelőegyesületébe, a Dinamo Kijevbe. Nicola Amoruso, a Serie B-be kiesett Torinóból a Serie A-ba feljutott Parmába igazolt.

A Chelsea remekül kezdte az idényt, hiszen a londoniak az első három fordulóban még csak pontot sem veszítettek a Premier League-ben. Carlo Ancelotti mind a három találkozón a Didier Drogba-Nicolas Anelka csatárkettőst küldte pályára. A két támadó remekül megérti egymást, mindketten kiválóan futballoznak: Drogba máris három gólnál tart, és Anelka is betalált egy alkalommal. A keret többi csatárának mindez alapján nincsen sok esélye a kezdő tizenegybe kerülni, a perui Claudio Pizarro után (a Werder Bremen vette meg) pedig Andrij Sevcsenkótól is megszabadult a Chelsea.

Az ukrán futballista az előző idényben kölcsönben az AC Milanban szerepelt, de meglehetősen keveset játszott, nem volt jó előjel tehát a számára, hogy a londoniak éppen Carlo Ancelottit igazolták le a kispadra.

Az olasz edző Salomon Kalout is előbbre sorolta, vagyis Sevcsenko csak a negyedik számú támadó volt a Chelsea-nél, így aztán az ukrán futballista megegyezett a klubbal, hogy megfelelő ajánlat esetén elengedik őt. Korábban Sevcsenkót kapcsolatba hozták a Sampdoriával, de szóba került a Fenerbahce és a Zenit Szentpétervár is. A befutó végül a jelentős előnnyel induló Dinamo Kijev lett, így az egykori aranylabdás visszatért régi sikereinek helyszínére, ahonnan elindult a karrierje. Sevcsenko így már a Bajnokok Ligája-mérkőzéseken is csapata rendelkezésére állhat.

A Bolton Wanderers érdeklődik a Leeds United csatára, Jermaine Beckford iránt.

A Wigan Athletic kölcsönvenné a Celtic ausztrál csatárát, Scott McDonaldot.

A Parma megszerezte a Torino csatárát, Nicola Amorusót.

A Barcelona izlandi játékosa, Eidur Gudjohnsen az AS Monacóban köthet ki.

A Tottenham Hotspur német középpályása, Kevin-Prince Boateng kölcsönbe a Portsmouth-hoz került.

A Freiburg közel áll ahhoz, hogy megszerezze az Alkmaar védőjét, Kees Luijckxet.

A Hertha a lengyel Lech Poznan támadójával, Robert Lewandowskival erősítene.

A Valencia szerb támadóját, Nikola Zsigicset a Zenit szemelte ki.

A Bayern Münchent a Fiorentina perui balhátvédjével, Juan Vargasszal hozták kapcsolatba.