Vágólapra másolva!
 

A VfL Bochum megszerezte a japán Urava Red Diamonds középpályását, Ono Sindzsit. Az FC Schalke 04 fiatal középpályása, Mesut Özil a Hannover '96-ban folytathatja pályafutását.

A VfB Stuttgart brazil csatára, Éwerthon az RCD Espanyolba igazolhat. A Hertha BSC érdeklődik a VfL Wolfsburg lengyel középpályása, Jacek Krzynówek iránt. A Lazio megszerezte a Dinamo Bucuresti védőjét, Stefan Radut.

A Middlesbrough FC védőjéért, Jonathan Woodgate-ért a Tottenham Hotspur mellett a Newcastle United és Arsenal FC is bejelentkezett, ám végül a Spurs lett a befutó. A Bayern München fiatal középpályása, Andreas Ottl 2011-ig meghosszabbította szerződését. A Levszki Szófia csatára, Valerij Domovcsijszki kölcsönjátékosként a Hertha BSC-t erősítheti.

A Juventus a szezon végéig megszerezte kölcsönbe Guglielmo Stendardót, a Lazio védőjét. A torinói klub vezetői nem titkoltan azért csak fél évig számolnak vele, mert a nyáron érkezik a csapathoz Olof Mellberg, az Aston Villa svéd hátvédje. A Zebrákhoz igazol Mohamed Sissoko is, a Liverpool mali középpályása, aki vasárnap az Afrika-kupáról utazott Torinóba a kötelező orvosi vizsgálatok miatt.

Az Aston Villa 19 esztendős magyar középpályása, Stieber Zoltán kölcsönszerződése lejárta után, februártól is szívesen szerepelne az angol harmadosztályban 10. helyezett Yeovil Town csapatában.

www.infosport-focivilag.hu