Vágólapra másolva!
Carlo Ancelotti, az AC Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője kijelentette, nincs szüksége Antonio Cassanóra, mert nélküle is nagyon erős az együttes kispadja.

"Cassano biztosan nem kerül hozzánk, mivel a csatársorunkat nyáron Alberto Gilardino érkezésével már megfiatalítottuk, ráadásul annyira erős keretünk van, hogy sokszor világsztárokat is csak csereként tudok bevetni" - mondta a tréner a római támadóról, akinek vélhetően télen távoznia kell az AS Roma gárdájától, mivel nem hajlandó meghosszabbítani az idény végén lejáró szerződését.

Ancelotti szerint a France Football legjobb Európában játszó labdarúgójának járó díjat a Milan csapatkapitánya érdemelné:

"Maldininek az a balszerencséje, hogy védő, pedig posztja szerint minden idők egyik legjobbja. Ennek ellenére Ronaldinho vagy Steven Gerrard fog nyerni a szavazáson" - vélekedett az Aranylabda várományosairól Ancelotti, aki hozzátette, játékosa idén fantasztikus teljesítményt nyújtott, ezért nem osztja azt a véleményt, hogy esetleges győzelme amolyan életműdíj lenne.