Élő:
Vágólapra másolva!
A VfB Stuttgart horvát középpályása, Zvonimir Soldo szívesen meghosszabbítaná 2005-ig szóló szerződését. A Birmingham City bejelentkezett az Anderlecht elefántcsontparti csatáráért, Aruna Dindane-ért.

A norvég Viking Stavanger védője, Brede Hangeland iránt az Everton érdeklődik. A Liverpool a hírek szerint megfelelő ajánlat esetén hajlandó lenne megválni svájci hátvédjétől, Stéphane Henchoz-tól.

A Portsmouth állítólag szerződést ajánlott a nyáron visszavonult francia középhátvédnek, Marcel Desailly-nak. A Crystal Palace megszerezte az AEK Athént a nyáron elhagyó, és azóta klub nélkül álló görög középpályást, Vasziliosz Lakiszt.

A Bayern München horvát védője, Robert Kovac egy nyilatkozata szerint távozni szeretne a bajoroktól. A Borussia Dortmund a svájci FC Basel fiatal középpályását, Philipp Degent szemelte ki.

A Bayer Leverkusen lengyel focistája, Radoslaw Kaluzny próbajátékon szerepel a Nottingham Forestnél. Az Auxerre finn középpályása, Teimu Tainio elárulta, hogy a szezon végeztével valószínűleg távozik a klubtól.