Vágólapra másolva!
A Videoton FCF Dunaújvárosban döntetlent játszott a Marek Dupnicával a labdarúgó UEFA Intertotó-kupa első fordulójának első mérkőzésén. A fehérvári együttes már az első percben vezetést szerzett, majd növelte is az előnyét, a bolgár együttes azonban egyenlített.

Intertotó-kupa, első forduló, első mérkőzés:
Videoton FCF - Marek Dupnica (bolgár) 2-2 (2-0)
Dunaújváros, 600 néző
Videoton: Milinte - Tímár, Ristic, Vochin, Vasas - Szalai, Dvéri, Tóth B. (Monye, 46.), Kóczián - Földes (Szabó T. 78.), Korsós (Terjék, 59.).
Marek: Petrov - Koemdzhiev, Lazarevski, Lazarov, Dionisiev - J. Kyuchukov, Stoikov, Lyubenov (Pitoska, 76.), Pargov (Divisov, 85.) - A. Kyuchukov (Petkov, 90.), Kirov.
gól: Kóczián (1.), Földes (36.), illetve Sztojkov (59., 11-esből), Pargov (61.)

Kóczián már az 58. másodpercben ügyes fejessel juttatta vezetéshez a fehérváriakat, megadva ezzel a mérkőzés jó alaphangulatát. A bolgár csapat többet támadott, a Videoton viszont gólveszélyesen kontrázott. Az egyik ilyen ellentámadás végén, Dvéri remek szöktetése nyomán Földes már kettőre növelte a magyar előnyt.

A szünet után gyökeresen megváltozott a játék képe. A bolgárok sokkal pontosabban futballoztak, ennek eredményeként három perc alatt fordítottak. A folytatásban is ők játszottak fölényben, akcióik többször is veszélyt jelentettek a hazaiak kapujára. Második félidei meglepő visszaesésével a Videoton önmagának tette rendkívül nehézzé a jövő vasárnapi, bulgáriai visszavágót.