Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

A meccsen korán, már a 16. percben vezetést szerző olasz csapat edzője, Marcello Lippi szerint a vendégek nem érdemelték meg a pontszerzést, mert tanítványai szinte végig uralták a találkozót.

"Minden tisztelem a Barcelonáé, de nem szolgált rá erre az eredményre. Jóval több helyzetünk volt, igaz, ezeket nem tudtuk értékesíteni" - mondta, majd az okokra is rávilágított "Trezeguet hiányát sajnos nagyon megéreztük, ő az olyan szituációkból, amilyenek előttünk adódtak, általában eredményes szokott lenni."

Az 55 éves tréner különösen az utolsó percekben elpuskázott gólszerzési lehetőségek miatt bosszankodott, ám mindezek ellenére megsüvegelte játékosait: "Nedved és Di Vaio is megnyerhette volna nekünk ezt a meccset, ám hibáztak. Összességében azt kell, hogy mondjam, csapatom mindent megtett a győzelemért. Saviola gólja nehéz helyzetbe hozott minket, de van két hetünk, hogy összeszedjük magunkat. Április 22-én nagyon kemény visszavágó vár ránk, de a célunk továbbra is az elődöntőbe kerülés."

Út a BL-döntőig/sport/focivilag/bl/20030324uta.htmlKi lesz a BL-győztes?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=7183

Radomir Antic, a spanyol együttes trénere természetesen elégedetten állt a riporterek elé, bár elismerte: nem tudták az igazi arcukat mutatni szerda este: "Egy tipikus 'olaszos' meccset játszottunk, ahol az első félidőben gyenge teljesítményt nyújtottunk, ám a másodikban a megfelelő hozzáállással kiharcoltuk a döntetlent, ezért nagyon boldog vagyok."

Az idei BL-sorozatban 15 meccs után még mindig veretlen katalán klub edzője a visszavágóra egy másik Barcelonát ígért a szurkolóknak: "Ezen az estén jobbára csak védekeztünk, míg a Juve több helyzetet is elpuskázott, de abban biztosak lehetnek, hogy a Nou Campban nem ez lesz a helyzet, már csak a több mint 100 ezer szurkolónk miatt sem."

A párharc győztese a Real Madriddal vagy a Manchester Uniteddel találkozik a legjobb négy között.

Mindent egy helyen az Eb-ről