Vágólapra másolva!
Magyarország egyik legszebb vidékén, a Balaton északi partján, festői környezetben rendezik meg az I. Balaton-kupa nemzetközi utánpótlás-labdarúgótornát. Az eseményre húsvét előtt, április 18-19-én kerül sor Balatonalmádiban és Balatonfűzfőn..

A rendezők - a Veszprém Megyei LSZ Utánpótlás és Edzőképző Központja, a Balatonfűzfői AK és a Debreceni Olasz Focisuli vezetői - elmondták, hogy a magyar együttesek mellett már olasz, szlovák, román és szerb utánpótláscsapatok is jelezték részvételi szándékukat.

A nyolcévestől a tizenöt évesekig bezárólag több korosztályban rendezik meg a tornát, amelyen természetesen a kapuk mérete is változó. A kicsik háromszor két méteres kapura játszanak, míg a nagyobbak nagypályán is összemérik erejüket. A szervezők a csapatoknak szállást és teljes ellátást is tudnak biztosítani, a részvételi díj pedig 4800 forint, amelyet postai utalványon lehet befizetni.

A részt vevő csapatok számára a futball mellett különböző programokat - uszodalátogatás, nyári bob - iktattak be a rendezők, s természetesen a győztesek és a helyezettek értékes díjazásban részesülnek. S ami szintén nem mellékes, a lurkók egykori remek labdarúgókkal találkozhatnak a tornán.

Jelentkezni a dvsc@westel900.net vagy az info@olaszfocisuli.hu e-mail címeken vagy levélben (4032 Debrecen, Tessedik S. u. 16.) lehet. A jelentkezési határidő március 28.

Bánki József