Vágólapra másolva!
Először játszott bajnoki mérkőzést a felújítás alatt álló stadionjában a Dunaferr, ezért csak korlátozott számban adtak ki belépőket. A sok szabálytalansággal tarkított találkozón a Dunaferr jobban használta ki helyzeteit és megszerezte tavaszi mérkőzésein az első győzelmet.

Borsodi Liga, 25. forduló:
Dunaferr - Videoton 3-1 (1-0)
Dunaújváros, 1000 néző
vezette: Szabó Zs.
Dunaferr: Németh - Molnár, Salamon, Bagoly (Rósa D., a szünetben, Nikolov, 91.), Kiss Gy. - Jäkl, Lengyel (Balaskó, 58.), Zováth, Rósa H. - Sowunmi, Tököli
Videoton: Végh - Csató, Pomper, Vilotic, Bekő - Tóth B. (Komódi, 71.), Monye (Földes, 90.), Daniel - Dvéri - Sorato (Gajic, a szünetben), Terjék
gól: Sowunmi (39.), Tököli (65., 11-esből, 94.), illetve Gajic (72.)
sárga lap: Rósa H. (11.), Molnár (53., 88.), Zováth (55.), illetve Bekő (6.), Dvéri (30.), Monye (70.)
kiállítva: Molnár (88.), illetve Komódi (78.)

39. perc: Tököli a balösszekötő helyéről adott középre, a védők fejjel felszabadítottak, Sowunmi kapásból, 12 m-ről a jobb alsó sarokba lőtt (1-0).

65. perc: Rósa D. a bal oldalon futott el, jól adott középre, Sowunmi érkezett volna a labdára, ám Pomper visszahúzta, a játékvezető 11-est ítélt. Tököli a jobbra mozduló Végh mellett a kapu bal oldalába helyezett (2-0).

72. perc: Bal oldali szabadrúgás után Dvéri labdája lepattant a dunaújvárosi védőkről, Gajic 10 m-ről a kapu jobb oldalába lőtt (2-1).

78. perc: a csereként beállt Komódi rátámadt a bíróra, aki egyből piros lapot adott a játékosnak.

88. perc: Molnár megkapta második sárga lapját, így a pirosat is.

94. perc: Az egyenlítésért harcoló Videoton teljesen kitámadott a hosszabbításban, a hazaiak nagyszerűen kontráztak. Balaskó egyedül mehetett kapura, önzetlenül az érkező Tököli elé gurított, aki a hálóba passzolt (3-1).

Ajánlat:

A Borsodi Liga állása, további eredmények