Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Ugyan még élő szerződés köti az olasz labdarúgó-válogatotthoz, mégis nagy az érdeklődés Giovanni Trapattoni iránt. A Juventus, a Fiorentina és a Bayern München egykori szakembere ugyanis a hírek szerint Rómába tart, kérdés már csak az, vajon a Lazio, vagy a bajnok AS Roma szakmai irányítását veszi át.

Az olasz Corriere dello Sport című napilapban Sergio Cragnotti, a Lazio elnöke úgy nyilatkozott, megpróbálja meggyőzni Trapattonit, hogy ősztől vegye át a Lazio szakmai irányítását. Az olasz klub ugyanis súlyos vereséget szenvedett a hét végén, szurkolók ezrei tüntettek a klubháznál a jelenlegi edző, Zaccheroni távozását követelve, s megdobálták az olykor istenként tisztelt kedvenceket is. Az egyik futballal foglalkozó internetes hírújság azonban tudni véli: amennyiben Fabio Capello elhagyja az AS Romát, s Barcelonába szerződik, úgy Giovanni Trapattoni lehet az utódja a kispadon.

Tény, hogy Franco Sensi, a Roma mindenhatója úgy nyilatkozott: ha Capello menni akar, nem gördít az útjába semmilyen akadályt.

Döntetlen Parmában

Gólnélküli döntetlent hozott szerdán az olasz labdarúgó-bajnokság 25. fordulójából elhalasztott AC Parma-Chievo találkozó.

Eredmény:
Parma - Chievo 0-0

Pincési László

Ajánlat:

Korábban:

Botrány a Lazio edzésén, ünneplés a Colosseumnál

Mindent egy helyen az Eb-ről