Egyre nagyobb bajban a franciák, újabb sztárfocisták betegedtek meg a vb-döntő előtt

fbl Horizontal
France's defender #04 Raphael Varane (L) reacts next to France's goalkeeper #01 Hugo Lloris during the Qatar 2022 World Cup quarter-final football match between England and France at the Al-Bayt Stadium in Al Khor, north of Doha, on December 10, 2022. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
Az argentinok elleni vb-döntőre készülő francia labdarúgó-válogatottnál továbbra is aggódhat Didier Deschamps szövetségi kapitány, ugyanis két alapember, Raphael Varane és Ibrahima Konaté is rosszul lett.
Vágólapra másolva!

A világbajnoki címvédőnél egy különös vírus terjed, aminek köszönhetően többen is megbetegedtek. Adrien Rabiot és Dayot Upamecano a Marokkó elleni elődöntőben nem léphetett pályára betegség miatt, majd Kingsley Coman is belázasodott.

Előbbi két futballista állapota ugyan javult, de nem nyugodhatnak meg a franciák, mert újabb két játékosnál jelentkeztek a tünetek.

Raphael Varane és Ibrahima Konaté is megfertőződött a vírussal, mindketten játszottak a szerdai elődöntőben. Már csak két nap van hátra a vb-döntőig, így nem biztos, hogy a franciák a legerősebb csapatukkal tudnak majd harcba szállni a címvédésért az argentinok ellen.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.