Szoboszlaiék csapattársa aláírt az új klubjához

RB Leipzig - Real Madrid Sports Goal celebration cheers soccer Horizontal CHAMPIONS LEAGUE JOY
25 October 2022, Saxony, Leipzig: Soccer: Champions League, Group stage, Group F, Matchday 5 RB Leipzig - Real Madrid. Leipzig's Christopher Nkunku (l) celebrates after his 2:0 with Dominik Szoboszlai. Photo: Hendrik Schmidt/dpa (Photo by HENDRIK SCHMIDT / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint az RB Leipzig francia válogatott támadója, Christopher Nkunku előszerződést kötött Chelsea-vel.
Vágólapra másolva!

Az átigazolási szakértő, Fabrizio Romano arról számolt be a Twitteren, hogy a vb-ről sérülés miatt lemaradt játékos mindenben megegyezett a londoni klubbal és már alá is írta a szerződését. Az olasz újságíró úgy tudja, hogy francia támadó szezon végéig marad a három magyar válogatott labdarúgót, Gulácsi Pétert, Willi Orbánt és Szoboszlai Dominikot foglalkoztató lipcsei csapatban, és majd csak júliusban csatlakozik új klubjához.

Nkunku 2019 nyarán a Paris Saint-Germaintől igazolt a Leipzig csapatához, ahol azóta 159 mérkőzésen 64 gólt szerzett és 51 gólpassz adott. A Bundesliga jelenlegi szezonjában 15 meccsen 12 alkalommal talált be, ezzel jelenleg ő a legeredményesebb a német élvonalban. A nyolcszoros francia válogatott támadó novemberben szalagszakadást szenvedett a bal térdében, ezért kénytelen volt kihagyni a katari vb-t.

Töltse le az Origo Sport applikációt, hogy követni tudja élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit, és kövesse velünk a vb híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!