Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ezt üzente Messi fia az apjának a döntő előtt - kép

fbl Horizontal FOOTBALL STAND CHILD WORLD CUP CELEBRITY FAMILY
Argentina's forward Lionel Messi, Thiago (L), Mateo (3-L) and Ciro (R) wave on the stands during the Qatar 2022 World Cup round of 16 football match between Argentina and Australia at the Ahmad Bin Ali Stadium in Al-Rayyan, west of Doha on December 3, 2022. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
A világbajnokság döntője előtt az argentin válogatott legnagyobb sztárja, Lionel Messi bátorító üzenetet kapott a éves kisfiától, Thiagotól.
Vágólapra másolva!

Az utolsó világbajnokságán szereplő hétszeres aranylabdás klasszis abban a reményben léphet pályára a Franciaország elleni fináléban, hogy siker esetén pályafutása során először magasba emelheti a trófeát. Ebben természetesen családjától is rengeteg támogatást kapott a 35 éves klasszis, de a tíz éves fia, Thiago még egy utolsó bátorító üzenetet küldött édesapjának a döntő előtt, amiről Messi felesége, Antonela Roccuzzo osztott meg egy képet a közösségi oldalán.

Messi fia az argentinok népszerű dalával hangolt a döntőre Forrás: --

Messi legidősebb leírta az argentin szurkolók egyik kedvenc dalának (Muchachos) szövegét a füzetébe, melyet aztán ki is színezett az argentin zászlóval. A spanyol nyelvű levélben ez áll:

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről