Vágólapra másolva!
Hosszú Katinka, háromszoros olimpiai bajnok úszó két éve nyitotta meg első éttermét, ami most végleg bezárt.

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő 2022 nyarán nyitotta meg budapesti éttermét, ahol mindenmentes, "tiszta" ételeket és italokat kínáltak, méghozzá fast food vagy ahhoz közeli árakon. Hosszú Katinkának számos nehézséggel kellett megküzdenie, mivel nemcsak az energiaárak, de az alapanyagok költségei is nagyon elszálltak 2022 nyara óta.

Hosszú Katinka
Hosszú Katinka végleges döntést hozott, bezárja az éttermét
Fotó: AFP

Az úszónő tervei közt szerepelt, hogy befektetők bevonásával terjeszkedni fog, azonban úgy tűnik nem járt sikerrel, ugyanis a Koool Bisztró a közösségi oldalán jelentette be, hogy hétfőtől végleg bezár. Az indoklás szerint nem szerették volna rontani a minőséget, így ezt a nehéz döntést kellett meghozniuk. 

"Kedves Vendégeink! A Koool hétfőtől sajnálatos módon véglegesen bezár. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést és bizalmat, nálunk a minőség és a vendégek, Ti voltatok az elsők. Mivel a minőség romlásával járt volna a Koool továbbhaladása a jelenlegi gazdasági helyzetben, ez Veletek, a vendégekkel szemben nem lett volna etikus, így a bezárás mellett döntöttünk" - olvasható a bejegyzésben.