Gigászok csatája: elképesztő videóval harangozták be az évszázad bokszmeccsét

Box TOPSHOTS panoramic COMBO PHOTO HEADSHOT BOXING WEIGH IN (SPORT)
(COMBO) This combination of pictures created on September 29, 2023 shows Ukraine's Oleksandr Usyk (L) gesturing during a public weighing, in the Saudi Red Sea city of Jeddah, on August 19, 2022 and World Boxing Council (WBC) heavyweight title holder Britain's Tyson Fury reacts during his weigh-in, in London, on April 22, 2022. Tyson Fury will take on Oleksandr Usyk in Saudi Arabia in a bout that will decide the undisputed heavyweight champion of the world, Fury's promoter said on September 29, 2023. (Photo by Giuseppe CACACE and Adrian DENNIS / AFP)
Vágólapra másolva!
Február 17-én Rijádban csap össze egymással Tyson Fury és Olekszandr Uszik. A két nehézsúlyú sztárbokszoló ütközetét egy szenzációs, akciófilmeket megszégyenítő videóval harangozták be.

Fury és Uszik bokszrangadójának elképesztő beharangozója

Február 17-én Szaúd-Arábia fővárosában, Rijádban csap össze egymással a WBC nehézsúlyú világbajnok brit Tyson Fury és a WBO, WBA, IBF, IBO öveket birtokló ukrán Olekszandr Uszik. A két veretlen ökölvívó várva várt ütközetét egy elképesztően hangulatos videóval harangozták be, a felvételt pillanatok alatt többszázezren megtekintették az interneten.

Olekszandr Uszik és Tyson Fury február 17-én Rijádban csap össze egymással Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

A szenzációs videó a Ring of Fire címet kapta, ami megegyezik a legendás Johnny Cash világhírű dalának címével.

A filmszerű jelenetek során a két sztárbokszoló cowboy-ként, gladiátorként, kalózként, képregényhősként és szamurájként is fetűnik,

miközben minden körülöttük lévő díszlet a mérkőzés grandiózus mivoltát hivatott szemléltetni. A meccsnek valóban nagy a tétje, hiszen a győztes lesz a nehézsúly vitathatatlan bajnoka.

A bő két hét múlva sorra kerülő ütközet kapcsán Uszik kiemelte, hogy nem fog belesétálni Fury csapdájába, tehát nem hagyja, hogy ellenfele pszichológia hadviseléssel próbálja meg kizökkenteni.

Csak magamra koncentrálok, és arra, hogy tökéletes formában lépjek ringbe. Az edzőmmel megnéztük a meccseit, és mindenre felkészülünk. Nem érdekel, hogy Fury mit gondol rólam. Alá, vagy túl is becsülhet, nem érdekel. Megvan a tervem ellene. Olyan előnyeim vannak vele szemben, amelyekről ő nem is tud" - idézte a profiboksz.hu Uszik szavait.