Véresre verte a fejét az ütőjével a teniszező - videó

tenisz, Adrian Mannarino, sérülés, vér
France's Adrian Mannarino receives medical treatment on a cut to his head during his men's singles match against Italy's Lorenzo Sonego at the United Cup mixed tennis teams event on Ken Rosewall Arena in Sydney on January 3, 2024. (Photo by David GRAY / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --
Vágólapra másolva!
Az Ausztráliában zajló, United Cup elnevezésű vegyescsapat-tenisztorna csoportkörében, a Franciaország-Olaszország találkozón a francia Adrian Mannarino bizarr sérülést okozott magának.

A háromfős csoportok közül a D jelű élén Franciaország végzett, miután Németországot és Olaszországot is legyőzte. Utóbbi meccs férfi egyes számában Adrian Mannarino 6:4, 6:4-re nyert Lorenzo Sonego ellen, de a második játszma elején a világranglista-22., 35 éves francia játékos ritkán látható jelenet főszereplője is volt.

Mannarino dühében az ütője nyelével olyan erővel ütögette a saját fejét, hogy a vére kiserkent a homlokán,

így ellátásra szorult, hogy folytathassa a mérkőzést – vette észre a Magyar Nemzet.

Juzsnij ennél is messzebbre ment

Mannarino még mindig szerencsésebben járt, mint az egykori világranglista-8., korábbi Grand Slam-elődöntős Mihail Juzsnij, aki a 2008-as Miami Openen

az ütője keretével verte addig a fejét, amíg abból ömleni kezdett a vér.

A második alkalommal kiírt United Cup tenisztornán Lengyelország és a házigazda Ausztrália már kvalifikálta magát az elődöntőbe, és előbbire a Franciaország-Norvégia, utóbbira a Görögország-Németország meccs győztese vár a legjobb négy között.