Vágólapra másolva!
Az Australian Open második fordulójában Novak Djokovics négyszettes győzelemmel jutott tovább az ausztrál Alexei Popyrin ellen. A meccs során az egyik néző megzavarta a szerb teniszezőt, aki nem hagyta annyiban a dolgot és sajátos stílusban reagált.

Novak Djokovicsot felbosszantotta egy néző

A hazai közönség előtt szereplő Popyrinnek a harmadik játszmában négy labdája is volt a 2-1-es előnyhöz, ám a Melbourne-ben immár 29 meccs óta veretlen Djokovics fordítani tudott. A negyedik szettben a nézőtérről valaki hergelni próbálta a szerb játékost, mire a klasszis teniszező megfordult és konfrontálódott a szurkolóval.

üzente ellendrukkerének a 24-szeres Grand Slam-győztes.

Novak Djokovicsot felbosszantotta egy néző Forrás: AFP/David Gray

Novak Djokovicsot felháborítja a szurkolók viselkedése

Djokovicsot a meccs utáni sajtótájékoztatón megkérdezték az incidensről, a 36 éves klasszis pedig jelezte, hogy nem mindig tűri, ha valaki átlép egy határt.

Nem akarom átélni, de el kell fogadnom, hogy ez van. Néha nem tűröm, ha valaki átlép egy határt, és most ez történt" - nyilatkozta a szerb, aki sosem vezettetne ki senkit sem a stadionból, hiszen mindenki jegyet vett a meccsre, azonban úgy véli, ez nem jogosítja fel az illetőt a helytelen viselkedésre.

"Az emberek szórakozni akarnak, látni akarják az előadást, hiszen ezért vettek jegyet. Fizettek érte. Néhányan több italt is megisznak, nincs ezzel gond. Sosem kértem a játékvezetőt arra, hogy vitessen ki valakit a stadionból. Nem teszek ilyet, mert a nézők megvették a jegyet.

tette hozzá Djokovics.