Szabadkártyát kap a volt világelső az év első Grand Slam-tornájára

National Bank Open Montréal - Day 2 GettyImageRank2 Point Open People Competition Denmark Canada Quebec Montréal One Person Color Image Winning Incidental People Photography Facial Expression WTA Tour The National Caroline Wozniacki IGA Stadium Day 2 A-Li
MONTREAL, CANADA - AUGUST 08: Caroline Wozniacki of Denmark reacts after winning a point against Kimberly Birrell of Australia on Day 2 during the National Bank Open at Stade IGA on August 8, 2023 in Montreal, Canada. Minas Panagiotakis/Getty Images/AFP (Photo by Minas Panagiotakis / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A volt világelső Caroline Wozniacki szabadkártyát kap az év első tenisz Grand Slam-tornájára, a januári Australian Openre - közölték szerdán a szervezők.

A 33 éves dán játékos, aki 2018-ban megnyerte a melbourne-i versenyt - az volt pályafutása egyetlen GS-sikere -, három és fél év szülési szabadság után augusztusban tért vissza a pályára. A kétgyermekes anyuka jelenleg a 242. helyen áll a WTA rangsorában.

Caroline Wozniackit szívesen látják Melbourne-ben Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Minas Panagiotakis

"Melbourne az egyik kedvenc városom, s már alig várom, hogy a családomnak, a gyerekeimnek is megmutathassam. Nagyon hálás vagyok a szabadkártyáért és a lehetőségért, hogy januárban ismét játszhatok az AO-n" - mondta Wozniacki, aki augusztusban, Montrealban tért vissza, majd a US Openen a nyolcaddöntőig jutott.