Tyson Fury a rezgő hájával próbálta felhergelni a korábbi UFC-bajnokot - videó

Tyson Fury vs Francis Ngannou Kick-off Press Conference in London Boxing,combat sports,Francis Ngannou,Heavyweight,London,press co Horizontal
LONDON, UNITED KINGDOM - SEPTEMBER 07: Tyson Fury and Francis Ngannou face off during a kick-off press conference at the Here at Outernet in London, United Kingdom on September 07, 2023. Fury and Ngannou will take part in a 10-round boxing match on Saturday, October 28th in Riyadh, Saudi Arabia, which will mark the opening of this year’s Riyadh Season. Wiktor Szymanowicz / Anadolu Agency (Photo by Wiktor Szymanowicz / ANADOLU AGENCY / Anadolu via AFP)
Vágólapra másolva!
A brit Tyson Fury és a korábbi ketrecharcos bajnok, kameruni Francis Ngannou Rijádban lép szorítóba a hétvégén, hogy megmérkőzzön előbbi nehézsúlyú WBC-övéért. Fury már a meccs előtt is hozta a formáját.

A két bunyós között nem érződött a feszültség a szerdai nyilvános edzésen, pedig Fury a maga kissé idegesítő, ugyanakkor vicces módján mindent megtett, hogy kihozza a sodrából Ngannout. A kameruni azonban vette a lapot, és nem ült fel a hergelésnek.

Pedig a brit mindent bedobott, még saját, nem éppen atletikus testalkatával is poénkodott egy jót.

"Hogy remeg" - mondta nevetve Ngannou mutatva Fury méretes úszógumijára, amivel be is indította Fury legendás szóáradatát.

"Ne félj tőle, fogd csak meg bátran, gyerünk haver, tetszeni fog. Ez a legatletikusabb test a világon. Egy csúcssportolóé."

"Persze, utánam" - vágott közbe Ngannou.

"Nem, nem, nem! Én vagyok a legjobb. Szürke, mint egy borz, zsíros, mint egy disznó, és még mindig a legnagyobb."

Ez után jött a 193 centi magas Ngannou alkatának cikizése.

"Kisember. Miért is vagy te ilyen apró, Francis?" - kérdezte a 206 centi magas Fury, és még lábujjhegyre is állt, hogy még nagyobb legyen a különbség kettejük között.