Óriási monoklival mutatkozott a botrányos meccse után Tyson Fury

Box TOPSHOTS Horizontal
Britain's Tyson Fury (L) falls on the ground as he fights against Cameroonian-French Francis Ngannou during their heavyweight boxing match in Riyadh early on October 29, 2023. (Photo by Fayez NURELDINE / AFP)
Vágólapra másolva!
Hiába nyerte meg a szombati meccsét a nehézsúlyú bokszvilágbajnok, Tyson Fury Francis Ngannou ellen, a korábbi UFC-sztár komoly verésben részesítette Furyt.

A szaúdi összecsapáson Francis Ngannou, akinek ez volt az első hivatalos bokszmeccse, a padlóra is küldte Furyt, de a címvédő végül megosztott pontozással nyerni tudott.

A kameruni sportember mindenkit elkápráztatott azzal, hogy ennyire komoly ellenállást tudott kifejteni egy rutinos bokszoló ellen, többek szerint érdemtelenül hozták ki végül győztesen Furyt.

Tyson Fury padlót fogott Francis Ngannou ellen Forrás: AFP/Fayez Nureldine

Sokak szerint végül azért a 35 éves Fury lett a győztes, hogy nagyobb eséllyel létre tudjon jönni az ukrán Olekszandr Uszik elleni címegyesítő meccs. Fury legújabb videójában is az ukrán elleni meccsről beszél, de jól látható, hogy az Ngannou elleni pofonok nem múltak el nyomtalanul.