Vágólapra másolva!
A UFC korábbi nehézsúlyú bajnokának, Francis Ngannounak igencsak meggyűlt a baja egy ajtóval, amikor be akart menni egy boltba.

A kameruni-francia harcművész október 28-án száll majd ringbe Szaúd-Arábiában a nehézsúlyú bokszvilágbajnok Tyson Furry ellen egy bokszmérkőzésen. A 37 éves küzdősportoló jelenleg Las Vegas-ban készül az összecsapásra, és a jelek szerint kirobbanó formában van – legalábbis erről tanúskodik egy napokban készült vicces videó.

Mike Tyson segíti felkészülni Ngannout a Tyson Fury elleni meccsre Forrás: AFP/Ian Maule

A 193 centi magas és 117 kilós Ngannou a hétvégén megpróbált bemenni egy bolt ajtaján, ám sem elsőre, sem második próbálkozásra nem nyílt ki az üvegajtó, így ismét megpróbálta belökni, de már kicsit nagyobb erővel. A harmadik lökés annyira nagy volt, hogy a nyomástól szétrobbantak az ajtóban lévő üveglapok és darabokra törtek.

Az incidens után a korábbi MMA-harcos teljesen ledöbbent, majd végül rájött, hogy nem tolni, hanem húzni kellett volna a kilincset.

Az esetről készült felvételen látható, amint a bolt tulajdonosa mérgesen magyaráz a legendás ketrecharcosnak, miközben próbálta felmérni a keletkezett kárt. Végül sikerült megbeszélniük a dolgot, Ngannou kifizette az okozott, és készítettek egy közös fotót is.